Přeskočit na hlavní obsah

Proč Kruspátko? Proto! (das Durchdrehung) :)

No kdo by (kruspe pane!) nechtěl takhle vypadat?!

Takže předně – pokud Vám nepříjde tohle zamyšlení dost uhozené, tak by ste se měli vážně zamyslet sami nad sebou, protože něco není v pořádku. Zvlášť pokud ste feminní:) bytost, naživu kolem dvaceti let a právě ste se oprostila od pozemských statků plných třeba lupů nebo vší, deformovaných hřebenů apod. – teda nechala se ostříhat na krátko. Ale pokud patříte do zbylé části planety, nemyslete si, že máte vyhráno. Nezoufejte problém se může objevit kdykoli.:) Ještě je čas vše řešit! Nevzdávejte se a vyhledejte odbornou pomoc! Nejbližšího psychologa nebo linku bezpečí (800 155 155) nebo třeba linku nebezpečí (800 666 666)...jak chcete.

Jak vidim, jste neposlušní a čtete dál...Fajn! Ale na wlastní rizoto!
Kruspe má prostě a jednoduše samé výhody. Pjekně se na něj kouká:) a won teda taky zahlíží...pjekně vražedně. To dělají ty zwenoči. (Takové zwenoko si můžete vytvořit i sami doma. Postačí Vám k tomu tužka na normální oči,ale ve chvíli, kdy se zmalujete k nepoznání, již mrkáte na svět tzw. Zwenokem. Dobrá rada (nad Richarovo zlato v hrdle) je začít od vnitřního koutku oka a jezdit dokola a víc a víc a...až dosáhnete kýženého výsledku.Cáááák!)

Dále – a to v neposlední řadě – kruspowlasy. Ty se taky daj určitě vytvořit podomácku:), kruspožel funkční recept ještě nemám. Hlawně musíte mít správně hawraní hláfku, pak to jde hned weseleji a bernsteinowjeji.

Pak není k zahození nějaký pořádný oblečení, třeba aby ste vypadali rabenschwarz nebo tak, že právě emigrujete. Sem tam nějakej ten řetěz z kola a štýlo máte auf der Haken. :) Epés výhodou je černá Kruspoguitar s lebkama, kerou má málokdo a taky na ní umí tak dobře zakalit (ocel - jako třeba Schmudla ze šesti trpaslíků). Krom toho, že mu to sluší i jako untermenschoj, má krajně černý humor a to všechno ještě zvládá v němčině. Je to prostě „mein teil of tea“.

„Eine chlébe.“ – „Fumf kuna...“ ...tak hurá do germánštiny!!! ;)

Komentáře